За нас

Кои сме ние

Нашата Компания

„Българска ябълка” ЕООД е дружество, основано през 2006 г., занимаващо се основно с производство на ябълки и 100% натурален ябълков сок. В землището на с. Езерец, общ. Шабла, далеч от промишлени замърсители в екологично чист район е разположена 260 дка ябълкова градина. Изградени са плодохранилище, складове за подготовка и обработка на плодове и цех за производство на плодови сокове.
Нашата цел е да произвеждаме и предлагаме на клиентите си екологично чист и естествен продукт с неповторими вкусови качества. Тази цел постигаме като внедряваме нови идеи и съвременни технологии, следваме тенденциите в съвременното селско стопанство и се придържаме стриктно към актуалните изисквания и стандарти на Еропейския съюз.
Стремим се да създадем и утвърдим едно модерно предприятие със стабилни пазарни позиции и умерен растеж. Нашето скромно пожелание е името „Българска ябълка” да се превърне в синоним на качество и да заеме достойно място на европейския пазар.

Българска Ябълка

Над 11 години опит в отглеждането на ябълки.

1. Ръчно Засадени

Всяко дръвче е подбрано, посадено и обгрижвано от овощарите с любов и внимание.

2. Естествена Слънчева Светлина

Под топлите лъчи на българското слънце нашите дървета растат, а ябълките зреят и се изпълват с естествената сладост на природата.

3. Добре Напоени

Чрез модерна система за капково напояване дръвчетата се поливат и на плодовете се осигуряват всички важни минерали и вещества за тяхното развитие.

4. Перфектен Продукт

Нашите ябълки са резултат от комбинацията на естествените природни дадености на района, модерните достижения на технологиите и ежедневните усилия и грижа на овощарите.