Плодов сок

Плодовият сок „Българска ябълка”

Извор на здраве и добро настроение

Натуралният сок “Българска ябълка” е напълно естествен продукт получен чрез пресоване на цели плодове. Продуктът не съдържа никакви изкуствени подсладители, стабилизатори или овкусители. Към получения сок не се добавя захар и вода. Сладостта и ароматът на продукта са следствие от естествените качества на вложената суровина.
Натуралният сок „Българска ябълка” е продукт подходящ за потребители от всички възрасти, дори за най-малките. Поради съдържанието единствено на естествени плодови захари той е подходящ в ограничени количества и за потребители, страдащи от диабет.
Продуктът се произвежда в екологично чист район единствено от плодове, отгледани в собствените насаждения. Производственият процес включва смилане на плодовете и екстракция на сока чрез пресоване. Прясно изцеденият сок след това се пастьоризира и пълни в полиетиленови пликове с вместимост 3 литра. Херметически затворен сокът остава защитен от външни въздействия и запазва своите качества в продължение на най-малко 12 месеца. Процесът на опаковане завършва с поставянето на плика в картонената кутия с дръжка, осигуряваща удобство при пренасяне и съхранение.
Изградената система за контрол на безопасността на храните, основана на НАССР принципите, гарантира спазването на най-строги хигиенни и производствени практики, които обхващат процеса на производство от добива на суровината до доставката на готовия продукт. Качеството и безопасността на продукта се гарантират от ангажираността както на ръководството, така и на целия производствен екип. Ние от „Българска ябълка” приемаме сериозно отговорността, която носим за здравето и удовлетвореността на своите клиенти. Затова имаме възможността да предоставим на потребителите един уникален по своите качества продукт.

Българска Ябълка